de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



maandag 19 januari 2009

OR Menzies negatief, FNV en Unie praten niet over sociaal plan

SCHIPHOL - Vakbonden De Unie en FNV Bondgenoten onderhandelen met Menzies Aviation op Schiphol niet verder over een sociaal plan bij het vliegtuigafhandelingsbedrijf. De reden hiervoor is dat de Ondernemingsraad een negatief advies heeft uitgebracht over de voorgenomen reorganisatie bij Menzies. Bij het bedrijf staan op Schiphol zo’n 290 banen op de tocht.

De vakbonden en Menzies hebben het overleg afgelopen vrijdag (16 januari) opgeschort. “Gegeven het negatieve advies ziet de Ondernemingsraad van Menzies kennelijk geen brood in de reorganisatieplannen van de Menzies directie”, meldt De Unie.

Donderdag 22 januari is de volgende afspraak tussen de bonden en het bedrijf. Op deze dag hebben de bonden ook een extra ledenvergadering ingelast om de huidige situatie te bespreken.

Geen opmerkingen: