de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



maandag 19 januari 2009

Agenda ondernemingskamer donderdag 22 januari a.s.

clipped from www.rechtspraak.nl

  • 10.30 uur: het verzoek van de ondernemingsraad van de Dienst Persoons- en Geo-informatie (advocaat: mr. P.L.J. Bosch) te verklaren dat de Gemeente Amsterdam (advocaat: mr. J.M. van Slooten) bij afweging van alle betrokken belangen niet in redelijkheid tot het besluit van 31 oktober 2008 heeft kunnen komen.
  • De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam. De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

    Bron: Gerechtshof Amsterdam

    Geen opmerkingen: