de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



woensdag 7 januari 2009

Philadelphia start reorganisatie zonder steun OR en vakbonden

clipped from www.blikopnieuws.nl

NUNSPEET - Zorginstelling Philadelphia in Nunspeet start een reorganisatie zonder de steun van de vakbonden en de ondernemingsraad. In een bericht aan de medewerkers staat dat de banken aandringen op maatregelen.
Philadelphia heeft een tekort van 23 miljoen euro. Uit de mededeling blijkt dat de zorginstelling nu iedere week afhankelijk is van wat de banken aan Philadelphia willen lenen.
Vorige maand stapten de vakbonden uit het overleg over het sociaal plan. Ze overwegen nu actie te voeren tegen Philadelphia. In Gelderland heeft Philadelphia 1700 medewerkers.

Fragment uit de verklaring over de start van de reorganisatie.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

Geen opmerkingen: