de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



vrijdag 16 januari 2009

OR Philadelphia oordeelt hard over gevoerd beleid

clipped from www.blikopnieuws.nl
NUNSPEET - De top van zorginstelling Philadelphia heeft tienduizenden euro's verkwanseld aan feestjes en bonussen voor de directie. Dat zegt voorzitter Van Dalen van de ondernemingsraad van Philadelphia.
Van Dalen noemt het kwalijk dat de weggestuurde bestuurder Brink nog steeds rondrijdt in een lease-auto op kosten van de zorginstelling. Volgens Brink is de wagen tot 1 april deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Woensdag stapten twee commissarissen op na een kritisch rapport. Voorzitter Elco Brinkman van de Raad van Commissarissen volgt binnenkort.

Geen opmerkingen: