de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



donderdag 22 januari 2009

OR Essent twijfelt over sluiting vestiging

clipped from rtvoost.nl

Voorzitter De Vries van de ondernemingsraad van Essent heeft vraagtekens bij het voorgenomen besluit van Essent om haar vestiging in Hengelo te sluiten. Essent wil haar werk concentreren in Zwolle.

Werknemers uit Hengelo kunnen meeverhuizen. De ondernemingsraad moet de verhuizing nog goedkeuren. OR-voorzitter De Vries vraagt zich af of de sluiting echt nodig is. Ook twijfelt hij of de voorgenomen sluiting geld oplevert voor Essent. Medewerkers die meeverhuizen naar Zwolle krijgen te maken met extra reistijd. En dat kost ook extra geld.

Geen opmerkingen: