de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



maandag 26 januari 2009

OR Corus accpeteert geen gedwongen ontslagen

clipped from www.dag.nl

IJMUIDEN (ANP) - De Centrale Ondernemingsraad (COR) van Corus gaat op geen enkele manier akkoord met gedwongen ontslagen bij de Nederlandse fabrieken van het staalconcern. Dat maakte de raad maandag bekend.

De COR reageert hiermee op de aankondiging van Corus dat het dit jaar achthonderd banen schrapt in Nederland. De ondernemingsraad wil dat het bedrijf vasthoudt aan de productie van 8 miljoen ton staal in IJmuiden.

De COR praat in de komende weken met de directie van Corus over de gevolgen van de aankondigde maatregelen. De COR verwacht dat er vooral administratieve banen zullen verdwijnen.

Geen opmerkingen: