de-Achterban.nl goes XL

Vanaf heden zal het nieuws van de-Achterban.nl en de rubriek OveRig Nieuws alleen nog worden gepubliceerd via RSS en via een dagelijkse e-mail brief. Dagelijks ontvangt u daarmee een overzicht van verzameld recent nieuws over medezeggenschap en actuele ontwikkelingen die voor ondernemingsraden interessant zijn. de-Achterban.nl treed daarmee in en nieuwe fase van een nog snellere nieuwsvoorziening. U hoeft niet meer naar de website toe maar het nieuws komt rechstreeks in uw RSS-lezer of in uw mailbox. U kunt zich hieronder opgeven voor de dagelijkse e-mailbrief. Aan de RSS feed wordt nog gewerkt.

Vul hier uw e-mail adres in:

Delivered by FeedBurner



donderdag 22 januari 2009

OR Aldel heeft huid duur verkocht

clipped from www.rtvnoord.nl
DELFZIJL - De overname van aluminiumproducent Aldel in Delfzijl door de Britse investeringsmaatschappij Klesch en Company is rond. Het personeel is woensdagmiddag geïnformeerd.
Voor de 450 medewerkers is de overname goed nieuws. Aldel had als dochter van staalconcern Corus een sombere toekomst. Bovendien heeft de ondernemingsraad de huid van Aldel duur verkocht. Het bedrijf gaat schuldenvrij over naar de nieuwe eigenaar en er is al geld gereserveerd voor een sociaal plan bij een eventuele reorganisatie.
Henk Binnendijk praat over de overname met verslaggever Maarten Beurskens...

Geen opmerkingen: